Historisk øjeblik

2021-11-01

Når det gælder konkurrencer, hvor man skal løfte mest, så er det oplagt at skrive om en rekord. Rekorder bliver slået hele tiden, både personlige men også verdensrekorder. En verdens rekorden blev slået af Eddie Hall i 2016. Han løftede hele 500 kg. Det var så tungt for ham, at han besvimede efter løftet. Han sagde efter løftet at han kunne være død. Det er farligt at løfte så meget på en gang. Normalt når han træner kan han kun komme op på 455 kg, ellers vil hans hovedet falde af. Han har prøvet at løfte mere til træningen, men hver gang kan han ikke få den over knæene som man skal. Han så en forum om et spørgsmål der blev stillet. Er der nogen i vores livstid der vil komme op på 500 kg. Alle kommentarer var nej. Det gav Hall en mulighed. Han gjorde det ikke for at have en rekord, men for at tjene penge. Han betaler meget med mad, træning og diverse ting, og det er normalt når man er en af verdens stærkeste mænd. Han måtte hyre læger, ernæringsfysiolog og terapeuter. Han skulle køre sociale medier op og få opmærksomhed.

På dagen han lavede rekorden løftede han 465 kg og gik direkte på toilettet for at få den rigtige mindset. Han skulle løfte 500 kg og det vil nemlig kun ske en gang i hans liv. Han kunne huske at han bevægede den lidt frem og tilbage og så løftede den. Hans øjne sortnede og det næste han så var mennesker rundt om sig. Han vidste ikke om han fik gjort det, så det spurgte han om. Han gjorde det, men det kostede. Han blødte ud af næsen og ørene, han fik mistet noget af sit syn og han blev ved med at tabe bevidstheden. Hans krop var påvirket i 7 dage. Han kunne ikke træne, køre eller lave andre ting som var normalt for ham. Han kunne ikke huske folks navne til hans søns fødselsdag. Men han fortryder intet. Folk spørger ham om han vil gøre det igen. Han svare altid ja, men med 10 kilo mere. Hvis du vil se video skal du klikke her


Du tænker sikkert om det overhovedet er sikkert at dødløfte hvis man kan få sådan nogle bivirkninger. Og ja det er sikkert, hvis du gør det rigtigt. Du kan få det rigtige udstyr, protein og kursus fra mine links på min blog.

Apuls er den virksomhed der både sælger udstyr og giver kursus. De er en ambitiøs virksomhed der er det hele værd.

Styrketræningsprogram ligger i sit navn. De giver dig de bedste styrketræningsprogrammer, kurser og er anbefalet af mange eksperter.

Til sidst er der bodylab. Når du mangler protein, så er det der du skal hen. De har alt den slags protein du har brug for, fort at opbygge dine muskler. Det er ikke billigt, men protein i høj kvalitet.


Hvad jeg synes

Jeg træner i min fritid i fitness, men jeg træner ikke dødløft. Det er ikke min stil. Jeg spiller fodbold og har brug for at være hurtig og ikke muskuløs. Dog synes jeg at træningsøvelsen er effektiv når man skal tabe sig eller opbygge muskler. Det er fedt at der er konkurrencer om hvem der løfte mest i dødløft, men det er for farligt til mig. Hvis jeg skulle dødløfte så vil jeg købe det rigtige udstyr hos Apuls og købe protein hos Bodylab.

Alexander Olsen
Alle rettigheder forbeholdes 2021
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis!